Lajmet më të reja

Laden...

Pas një përgatitje të mirë të FC Kosova Munich fillon në gjysmën e dytë!

Freitag 09.03.18 09:47 Uhr|Autor: Ylber Sahiti 70
Freitag 09.03.18 09:47 Uhr|Autor: Ylber Sahiti 70

 

Udhëheqja dhe skuadra e stërvitjes janë shumë të lumtur me përgatitjen e ekipit, vetë respekti është pjesëmarrja e lartë në stërvitje dhe motivimi i lojtarëve, gjithashtu kampi intensiv i trajnimit në Antalia ishte një sukses i madh për ekipin!

 

Udhëheqja e FC Kosova M. ishte shumë e kënaqur, Arben Kelmendi (bordi):

"të sapoardhurit ishin pranuar shumë mirë në ekip, skuadra së bashku në fushë dhe jashtë ishte shumë shembullore kështu edhe fryma e ekipit mund të forcohej dhe me Performanca e ekipit në sesionet trajnuese dhe në lojërat përgatitore ne ishim shumë të kënaqur "

 

Me përjashtim të Christian Necka fatkeqësisht dështon për shkak të një lëndimi në gju, ekipi i stërvitjes në ndeshjen e hapjes ndaj SV Germering mund të tërhiqet plotësisht.


Ardhjet e reja FC Kosova Munich

Dienstag 06.03.18 11:17 Uhr|Autor: Ylber Sahiti
Dienstag 06.03.18 11:17 Uhr|Autor: Ylber Sahiti

 

Pasi ekipin e morën trajner Bajram Kaqkini dhe Ylber Sahiti  në mes të raundit paraprak dhe mbizotëronin me këtë në vendin e dytë, ekipi përsëri u përforcua me disa lojtar të ri për qëllimin e ngritjes në Tabel edhe më lart!

 

Në këmbë nga e majta: Lulzim Maliqi (sponsor), Bajram Kaqkini (trajner), Besnik Begisholli; Rijat Abdulla, Daniel Zielinski, Christian Necka, Luan Gashi, Milot Maxhuni, Ylber Sahit (Trajner), Ilir Sinani (Sponsor)

Në gjunjë nga e majta: Drilon Tejci, Furkan Ali dhe Fatmir Maloku

jo në foto: Pepe Metin